Larvik bibliotek
Nansetgata 29,3256 Larvik
Postadresse:
Pb 2020, 3255 Larvik

tlf.: 33 17 10 50
fax: 33 18 79 05
e-post: larbib@larbib.no

Åpningstider:
(Ubemannet fra 08-09)
man-tors 08 - 20
fre 08 - 16
lør 10 - 14

  • Decrease font size
  • Default font           size
  • Increase font size
Biblioteket anbefaler
Hitlers rus av Norman Ohler Skriv ut E-post

OmslagsbildeMetamfetamin er et av verdens mest fryktede rusmidler. Nå viser det seg at også Hitler var tilhenger av dette fryktinngytende dopet. Ifølge rapporten, som denne boka bygger sine kilder på (krigsarkiver), var dopet også ofte brukt blant soldater under andre verdenskrig. Mye fordi det skulle hjelpe mot utmattelse. I Nazi-Tyskland var narkotikapolitikken streng –utad. Ariene skulle leve rene liv. Et veldig interessant,historisk tema. Med tanke på at Hitlers aggresjon og krigslyst forsterket seg på slutten av krigen, kan man spørre seg om dette skyldtes Hitlers rus?

Jeg vil låne Hitlers rus

Anne L. Labori anbefalte dette i ØP 6. januar 2017

 
De søvnløse av Kim Leine Skriv ut E-post

OmslagsbildeEn liten, men stor roman fra telemarkingen som ble grønlender og fikk Nordisk Råds Litteraturpris i 2013. Vi befinner oss på Grønland 2025. Krigen raser i Europa. Fortellingen finner sted i løpet av et døgn. Vi følger menneskene som er tilknyttet stedets sykehus. Alle baler med sine sorger og bekymringer. Man elsker og drømmer.Oppe i det hele en spennende utfordring med en av sykehusets pasienter. Boka anbefales varmt. Den er lett å lese. Den er humoristisk og Leines naturskildringer  og miljøskildringer er ekte og varme.

Jeg vil låne De søvnløse

Anne L. Labori anbefalte dette i ØP 6. januar 2017

 
Sykkelferie i Norge av Anne Østbø Brevik & Morten Aspås Skriv ut E-post

OmslagsbildeI denne flotte boka presenteres 8 flotte sykkeletapper gjennom hele 18 av Norges fylker. En deilig inspirasjonbok for å planlegge din helt egne sykkeltur i vårt langstrakte land. Masse flotte bilder og tips. Start planleggingen nå så er sommerferien i boks!!

Jeg vil låne Sykkelferie i Norge

Anine B. Edvardsen anbefalte dette i Øp 13. januar 2017

 
Winter i verdens rikeste land av Janne Stigen Drangsholt Skriv ut E-post

OmslagsbildeIngrid Winter er tilbake med sin kaotiske familie, den håpløse arbeidsplassen og det altfor dyre huset. Og nå flytter "Den Perfekte Familie" inn i nabohuset. Hvordan skal Ingrid takle dette uten å miste grepet fullstendig? En morsom og lettlest historie om de små og store ting i livet. Dette er bok nummer to om Ingrid Winter, og den er like morsom som den første "Ingrid Winters makeløse mismot" fra 2015.

Jeg vil låne Winter i verdens rikeste land

Anine B. Edvardsen anbefalte dette i Øp 13. januar 2017

 
Jeg passer på deg av Mark Sperring & Layn Marlow Skriv ut E-post

OmslagsbildeSøt fortelling om den lille gutten ute på det store havet. En historie om at vi alle trenger noen til å passe på oss, små eller store. En flott bildebok for de minste.


Jeg vil låne Jeg passer på deg

Anine B. Edvardsen anbefalte dette i Øp 13. januar 2017


 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>

Side 1 av 103

Søk i våre samlinger

Mine lån