Larvik bibliotek
Nansetgata 29,3256 Larvik
Postadresse:
Pb 2020, 3255 Larvik

tlf.: 33 17 10 50
fax: 33 18 79 05
e-post: larbib@larbib.no

Åpningstider:
(Ubemannet fra 08-09)
man-tors 08 - 20
fre 08 - 16
lør 10 - 14

  • Decrease font size
  • Default font           size
  • Increase font size
Biblioteket anbefaler
Den du ikke ser av Jonas Moström Skriv ut E-post

OmslagsbildeDette er første bok i serien om Nathalie Svensson, psykiater og medlem i rikskrims profileringsgruppe. For 10 år siden ble hennes kjæreste drept. Drapet er uoppklart. Nå skjer det et lignende drap, og Nathalie lurer på om det kan være en sammenheng? Hva skjedde egentlig for 10 år siden? dette tilfeldigheter? Og hvem er det som følger etter henne, og sender henne tekstmeldinger? Fortid og nåtid veves sammen i denne første boka om Nathalie Svensson.

Jeg vil låne Den du ikke ser av Jonas Moström

Rigmor Haug anbefalte dette i Øp 24. mars 2017

 

 
Jeg vil være vennen din! Av Mick og Chlöe Inkpen Skriv ut E-post

OmslagsbildeI denne boken kan du bli kjent med en liten hund og gutten han bor hos. De er gode venner, selv om hunden finner på mange sprell.  Fin bok for små hundeelskere. Ønsker du deg en hund?

Jeg vil låne Jeg vil være vennen din!

Rigmor Haug anbefalte dette i Øp 24. mars 2017

Sist oppdatert onsdag 05. april 2017 13:16
 
Arktis: Livet i en verden av is og snø av Ole Jørgen Liodden og Felix Heintzenberg Skriv ut E-post

OmslagsbildeEn av våre siste villmarker. En verden av is og snø: Arktis. Forfatterne av denne flotte boka er to prisbelønte naturfotografer. De beskriver hvordan tundraens og ishavets dyr og planter tilpasser seg det utfordrende livet i Arktis. Her finner du de vakreste naturbilder: landskap, dyreliv og fugleliv. Og du kan lære mer om dette økosystemet som er så sårbart for klimaendringer.

Jeg vil låne Arktis. Livet i en verden av is og snø

Rigmor Haug anbefalte dette i Øp 24. mars 2017

Sist oppdatert onsdag 05. april 2017 13:15
 
Hitlers rus av Norman Ohler Skriv ut E-post

OmslagsbildeMetamfetamin er et av verdens mest fryktede rusmidler. Nå viser det seg at også Hitler var tilhenger av dette fryktinngytende dopet. Ifølge rapporten, som denne boka bygger sine kilder på (krigsarkiver), var dopet også ofte brukt blant soldater under andre verdenskrig. Mye fordi det skulle hjelpe mot utmattelse. I Nazi-Tyskland var narkotikapolitikken streng –utad. Ariene skulle leve rene liv. Et veldig interessant,historisk tema. Med tanke på at Hitlers aggresjon og krigslyst forsterket seg på slutten av krigen, kan man spørre seg om dette skyldtes Hitlers rus?

Jeg vil låne Hitlers rus

Anne L. Labori anbefalte dette i ØP 6. januar 2017

 
De søvnløse av Kim Leine Skriv ut E-post

OmslagsbildeEn liten, men stor roman fra telemarkingen som ble grønlender og fikk Nordisk Råds Litteraturpris i 2013. Vi befinner oss på Grønland 2025. Krigen raser i Europa. Fortellingen finner sted i løpet av et døgn. Vi følger menneskene som er tilknyttet stedets sykehus. Alle baler med sine sorger og bekymringer. Man elsker og drømmer.Oppe i det hele en spennende utfordring med en av sykehusets pasienter. Boka anbefales varmt. Den er lett å lese. Den er humoristisk og Leines naturskildringer  og miljøskildringer er ekte og varme.

Jeg vil låne De søvnløse

Anne L. Labori anbefalte dette i ØP 6. januar 2017

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>

Side 1 av 103

Søk i våre samlinger

Mine lån